Pinterest

Pinterest Kolaj Remix ve Paylaşım Seçeneklerini Duyurdu!

Pinterest, son zamanların en popüler fotoğraf paylaşım platformlardan bir tanesidir. Platform içerisinde çeşitli bölümlerde fotoğraflar paylaşarak popülerlik elde edebilirsiniz. Pinterest sürekli olarak kendi içerisinde güncellemeler yapmaktadır. Bu sayede kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Yetkililerin son yaptığı açıklamaya göre Pinterest Kolaj Remix ve Paylaşım seçenekleri eklemektedir.

Pinterest Kolaj Remiks ve Paylaşım Özelliği Nedir?

Pinterest kolaj ve remix seçenekleri

Pinterest kolaj remiks ve paylaşım seçenekleri ile birlikte kolaj paylaşımları çok daha fazla kullanıcıya ulaştırılabilir. Kolaj remikslerini kullanırken başka kullanıcıların ürettiği içerikleri de tekrardan kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kolaj videolarını indirdikten sonra farklı platformlarda da paylaşabilirsiniz. Ancak diğer platformlarda paylaşılan içeriklerde Pinterest filigranı yer almaktadır. Eğer Instagram hikayelerde kolaj remiks özelliğini kullanmak isterseniz bağlantılı özel çıkartmaları kullanabilirsiniz. Pinterest’in bu özelliği getirmesindeki en büyük amacı Z kulağı için de uygulamayı popüler hale getirmektir.

Pinterest’in Sunduğu Yeni Kolaj Seçenekleri Nelerdir?

Kolaj remiksleme seçenekleri ile birlikte kullanıcılar kolajlarını yeniden düzenleyerek paylaşabilir. Kolaj paylaşımı özelliği ile birlikte de kullanıcılar, içeriklerini diğer platformlarda paylaşma ve indirme imkanı elde eder. Firma bu yeni özellik ile birlikte Pinterest’i Z kuşağı için popüler bir hale getirmeye çalışmaktadır. Ayrıca kullanıcı deneyimini de bu şekilde geliştirebileceklerini düşünemktedir.

Pinterest, Shuffles adında kolaj uygulamasının son dönemlerde popülerleşmesinden esinlenerek kolaj isminde yeni bir özellik ekledi. Kullanıcılar bu özelliği kullanarak Pin’lerden nesneleri kesip tekrardan birleştirebilir. Böylece yeniden etkileşime girilen içerikler üretebilirsiniz.

Pinterest'in yeni kolaj seçenekleri

Yukarıda yer alan örnekte gördüğünüz gibi farklı kolajlar tek başına da tanımlanabilir oluyor. Böylece uygulama içerisinde farklı görsel ve nesneleri tanıyabilen yardımcı bir seçenek ekleniyor. Bu özelliği kullanarak çoklu nesne yaratma açısından da kullanıcılar oldukça fazla özgürlüğe sahip olabilecek. Kolaj remiksleme özelliği ile birlikte kullanıcılar halihazırda bulunan kolajları yeniden düzenleyip geliştirebilecek.

Pinterest Kolaj Remix Özelliğiyle Yaratıcılığınızı Artırın

Pinterest kolaj remix özelliği kullanıcıların yaratıcılığını arttırmak için oldukça önemli bir araçtır. Kolaj remix özelliği sayesinde mevcut kolajları yeniden düzenleme imkanına sahip olursunuz. Bu şekilde kullanıcıların içeriklerinizle yeniden etkileşime girmesini sağlarsınız. Aynı zamanda yaratıcı kolajlar oluşturarak platform içerisinde güvenilir ve otoriter bir sayfaya sahip olabilirsiniz. Böylece hesabınızın etkileşim oranlarını yükseltebilirsiniz.

Pinterest Remix Özelliğiyle Kolajları Yeniden Düzenleme Avantajı

Pinterest Yeni Kolaj Remiks ve Paylaşım Seçenekleri

Pinterest yeni remix özelliği ile birlikte kolajları yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu özelliğine getirdiği en önemli avantajlar arasında hesabın etkileşimlerini yükseltmek vardır. Yüksek etkileşim oranları Pinterest üzerinde size daha fazla takipçi kazandırmaktadır. Remix özelliğini kullandığınızda kolajları yeniden düzenleyebilir ve etkileşim alacak şekilde tekrardan paylaşabilirsiniz. Yeni gelen özellik birçok kullanıcının ilgisini çekmeye başlamıştır.

Yaratıcılığınızı Kısıtlamadan Kolaj Yapmaya Pinterest Remix Özelliğiyle Deneyimleyin!

Kolaj remix özelliği Pinterest’de kolayca kolaj düzenlemenizi sağlamaktadır. Mevcut kolajları yeniden düzenledikten sonra tekrardan etkileşim için paylaşabilirsiniz. Bu şekilde hesabınızın etkileşim oranlarını ciddi miktarda artırabilirsiniz. Kolaj remix, ile platformdaki yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Kolajları düzenledikten sonra farklı sosyal medya platformlarında da paylaşabilirsiniz. Ancak bu şekilde paylaştığınız videolarda Pinterest filigranı gözükmektedir.

SosyalDigital Ayrıcalığıyla Pinterest’te Popüler Olmaya Başlayın!

SosyalDigital Pinterest hizmetleri ile birlikte hesabınızı popüler hale getirebilirsiniz. Pinterest hizmetleri içerisinden kendi bütçenize uygun olanını seçtikten sonra hesabınızı büyütebilirsiniz. Hesabınıza aldığınız paketlerle birlikte etkileşim oranlarınızı arttırabilirsiniz. Yüksek etkileşim oranları ile birlikte içeriklerinizi daha fazla kullanıcıya gösterme imkanına sahip olursunuz. Eğer ürün ya da hizmet satıyorsanız satışlarınızı ciddi miktarda arttırabilirsiniz. Site içerisinde 3D güvenli ödeme sistemi ve SSL sertifikası bulunduğundan dolayı güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. SosyalDigital’in avantajlı paket ve hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek için canlı destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda kafanıza takılan herhangi bir soruyu destek hattına danışabilirsiniz.

SSS:

Pinterest Fotoğraf Kolaj Nasıl Yapılır?

Pinterest uygulamasına girdikten sonra kolaj oluşturma bölümüne girin. Bu bölümden dilediğiniz şekilde kolajları oluşturabilirsiniz.

Yeni Pinterest Kolaj Yapma Yöntemleri Nelerdir?

Yeni Pinterest kolaj yapma için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerden en kolay olanı uygulama üzerinden ilgili bölüme giderek yapılmaktadır.

Pinterest Kolaj Remix Özelliği Nedir?

Pinterest kolaj remix özelliği kullanıcıların kolajları yeniden düzenlemesine izin veren yeni bir özelliktir. Bu özellik ile birlikte kolajları düzenleyip etkileşim alacak şekilde tekrardan paylaşabilirsiniz.

Pinterest Remix Özelliği Nasıl Kullanılır?

Pinterest Remix özelliğini kullanmak için uygulamayı en son sürümüne güncellemeniz gerekmektedir. Uygulamadaki kolaj bölümüne girdikten sonra remix özelliğini kullanabilirsiniz.

Hilal

Her konuda kapsamlı ve güvenilir içerikler üretmek için çaba gösteriyoruz. Sitemizde sosyal medya, teknoloji, nasıl kullanılır ve daha birçok konuda zengin içeriklere ulaşabilirsiniz.
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu