Genel

Snapchat Yeni Yapay Zeka Özelliklerini Tanıttı

Son zamanların en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Snapchat, geçtiğimiz günlerde yeni yapay zeka özelliklerini tanıttı. Tüm kullanıcılara sunulan yapay zeka desteğinin yanı sıra birçok yeni özellik güncelleme ile kullanıcılara sunulacak. Başlangıçta iOS kullanıcılarına My AI sohbet botunun açılacağı, Snapchat hikayeleri için yeni özellikler ekleneceği ve canlı konum paylaşımının daha detaylı hale getirileceği açıklandı. Aynı zamanda Snapchat, GenAI modeli ile birlikte de gerçek zamanlı artırılmış gerçeklik deneyimini kullanıcılara sunacak. Bu model ile birlikte insanlar hayal güçlerini gerçek hayata aktarabilecek.

Yeni Snapchat Özellikleri

Snapchat, sürekli olarak yenilikler ekleyerek uygulamasını güncel tutmaktadır. En son yayınlanan güncelleme ile Snapchat’e eklenecek yeni özellikler şu şekildedir:

  • Gerçek zamanlı görüntü modeli: Yeni eklenen GenAI modeli ile birlikte kullanıcılar hayal güçlerini gerçek zamanlı AR’de oluşturabilecek.
  • Bitmoji arka planları: GenAI kullanılarak Bitmoji arka planları gerçek zamanlı değiştirilebilir.
  • Sohbet arka planları: Sohbet ekranlarını özelleştirme imkanı sunan GenAI, duvar kağıtlarını değiştirme olanağı da sağlıyor.
  • Rüya ve evcil hayvanlar: Kullanıcılar, rüyalarını ve yapay zeka ile oluşturulmuş evcil hayvanlarını gerçeğe dönüştürebilecek.
  • Yapay zeka lensleri: Gerçek zamanlı olarak kullanıcılar lensleri değiştirebilecek.

Yukarıda yer alanlar Snapchat’in yeni yapay zeka özelliği GenAI’ın en önemli özelliklerindendir.

Yeni GenAI modeli AR tecrübesini çok daha özelleştirilmiş bir hale getiriyor. Bu teknoloji kullanıcıların hayal güçlerinin sınırlarını zorlarken, yaratıcı süreçleri de büyük ölçüde geliştiriyor. Özellikle de Lens Studio’ya eklenen GenAI Suite, içerik üreticilerin işlerini çok daha hızlı ve kolay yapmasına imkan sağlıyor.

Snapchat GenAI Özelliği

Snapchat, yeni duyurduğu üretken yapay zeka özelliği GenAI ile birlikte AR deneyimini oldukça geliştiriyor. Bu model sayesinde kullanıcılar hayal gücünde yer alanları gerçek hayata geçirebilecek. Mobil uyumluluğu da bulunan GenAI; yapay zeka evcil hayvanları, çeşitli lensleri desteklemektedir. Bu sayede kullanıcılar kendilerini istedikleri şekle dönüştürebileceklerdir. Aynı zamanda arka plan ve duvar kağıdı özelleştirmeleri ile de kullanıcılara çeşitlilik sunmaktadır.

Hilal

Her konuda kapsamlı ve güvenilir içerikler üretmek için çaba gösteriyoruz. Sitemizde sosyal medya, teknoloji, nasıl kullanılır ve daha birçok konuda zengin içeriklere ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu