Genel

WhatsApp Favoriler Özelliği Nedir?

WhatsApp favoriler özelliği, insanların sıklıkla iletişime geçtiği kişilere ve gruplara hızlı erişim sağlamak amacıyla geliştirilen yeni bir özelliktir. Favoriler özelliği ile birlikte sohbet ve aramalar sekmesindeki kişilerinizi filtreleyebilirsiniz. Bu sayede en çok iletişim kurduğunuz kişileri tek bir sekme altında toplayabilirsiniz.

WhatsApp Favoriler Özelliği Nasıl Kullanılır?

WhatsApp Favoriler Özelliği Nasıl Kullanılır?

WhatsApp favoriler özelliğini kullanmak oldukça kolaydır. Favoriler özelliğini kullanmak için şu yöntemleri izleyebilirsiniz:

  • WhatsApp’a girin.
  • Sohbet ekranı üzerinde “Favoriler” filtresini seçin. Kişilerinizi içerisine ekleyin.
  • Ayarlar > Favoriler > Favorilere Ekle şeklinde ilerleyerek de favori kişilerinizi yönetebilirsiniz.

Yukarıdaki yöntemler bir kullanıcıyı ya da grubu favorilere eklemek için en sık kullanılan yöntemlerdendir.

Sohbetler bölümünde favorilerinizi görüntülemek için üst bölümde yer alan Favoriler simgesine basabilirsiniz. Arama sekmesinde ise “Favoriler” her zaman üstte yer alır. Bu sayede görüşmelerinizi çok daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.

WhatsApp, ay başında favoriler özelliğine benzer yeni bir özellik daha tanıttı. Uygulama, Bağlam Kartı ismi verilen bu yeni özellik ile birlikte grup daveti üzerinde yenilikler yapıyor. Özellik sayesinde bilinmeyen kullanıcılardan davet aldığınızda grubun oluşturma tarihi, amacı ve kurucusu ile ilgili kısa bilgiler öğrenebileceksiniz.

Will Cathcart, bu yeni özelliğin bilinmeyen kişilerden gelen aramaları susturma ve sizi gruplara kimllerin ekleyebileceğini kontrol etme gibi konulara odaklanacağını açıkladı. Aynı zamanda gizlilik ve güvenlik kontrollerinin de bu şekilde sağlanabileceğini savundu.

Favoriler Özelliği Hangi Cihazlarda Kullanılabilir?

Favoriler Özelliği Hangi Cihazlarda Kullanılabilir?

WhatsApp favoriler özelliği, son güncellemenin yapıldığı bütün cihazlarda kullanılabilir olacaktır. Özellik Android ve iOS işletim sistemli cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir. Özellik henüz sizde gözükmüyor ise uygulamalarınızı güncellemeniz gerekmektedir.

WhatsApp Favoriler Özelliği Ne Zaman Kullanılabilecek?

WhatsApp Favoriler Özelliği Ne Zaman Kullanılabilecek?

Favoriler özelliği, kademeli bir şekilde kişilerin kullanımına sunulacaktır. Özellik, 17 Temmuz tarihinde kullanıcılara açıldı. Ancak bu özellik, yayınlandığı anda herkese açık bir şekilde paylaşılmayacaktır. Aktarılan bilgilere göre yakın bir zamanda tüm kullanıcılara da bu özellik sunulacaktır.

Favoriler Listesi Nasıl Düzenlenir?

Favoriler Listesi Nasıl Düzenlenir?

Favoriler listesini düzenlemek için, “Ayarlar > Favoriler > Favorilere Ekle” adımlarını izleyebilirsiniz. Burada listenizi sıralayabilir ve yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu şekilde sık iletişim kurduğunuz kişilere daha hızlı erişim sağlarsınız.

Hilal

Her konuda kapsamlı ve güvenilir içerikler üretmek için çaba gösteriyoruz. Sitemizde sosyal medya, teknoloji, nasıl kullanılır ve daha birçok konuda zengin içeriklere ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu