GenelLinkedIn

Yeni LinkedIn Dil Seçenekleri Destek Servisine Ekleniyor! (2024)

LinkedIn profesyonel iş sektöründe oldukça önemli bir yere sahiptir. Birçok kullanıcı LinkedIn sosyal medya platformunu kullanarak iş konusunda bilgilerini paylaşmaktadır. Aynı zamanda iş arayan ve işverenleri tek bir platformda buluşturmaktadır. Sürekli olarak da uygulamaya güncelleme gelerek kullanıcı deneyimi geliştirilmektedir. Son eklenen yeni özellik ile birlikte destek servisine LinkedIn dil seçenekleri eklenmiştir.

LinkedIn’in Yeni Dil Seçenekleri Nelerdir?

LinkedIn’in Yeni Dil Seçenekleri Nelerdir?

LinkedIn yeni dil seçenekleri ile birlikte artık 36’dan fazla dilde etkileşime geçebilirsiniz. LinkedIn, kullanıcılarına seçtikleri dilde görüntüleme olanağı sağlarken çeşitli çeviri araçları da sunmaktadır. Şu anda destek bölümüne 10 yeni dil eklendi.

LinkedIn’in müdürü Tomer Cohen, “Dil desteğimizi, küresel topluluğumuzun canlı bir parçasını temsil eden 10 yeni dili içerecek şekilde genişlettik.” şeklinde bir açıklama yaptı. Bu yeni eklenen diller arasında şunlar bulunmaktadır:

  • Bengalce
  • Fince
  • Yunanca
  • Macarca
  • İbranice
  • Farsça
  • Vietnamca ve Birkaç Hint Dili

Yukarıda yer alan dil desteklerinin eklenmesi ile birlikte LinkedIn’deki dil sayısı 36 dile çıkarılmıştır. Bunun yapılmasındaki en büyük amaç daha fazla kullanıcı ve bölgeye ulaşmaktır.

LinkedIn Destek Servisine Eklenen Yeni Dillerle %100 Platform Memnuniyeti

LinkedIn, 2018 yılından beri Microsoft’un API’si tarafından desteklenen çeviri seçeneklerini sunmaktaydı. Ancak sonuçlardaki doğruluğu geliştirmek için LinkedIn platforma yeni diller eklemiştir. Uygulama kapsamında mobil cihazlarınızda ayarladığınız varsayılan dilleri kullanabilirsiniz. Bu sayede sayfa başlıklarını ve menüleri seçtiğiniz dilde görüntüleyebilirsiniz. Ancak kullanıcıların oluşturduğu içerikler yazıldığı dilde görülür.

Genişletilmiş LinkedIn dil seçenekleri uygulama içerisindeki bütün içerikleri tam olarak çevirmese de daha kolay etkileşimde bulunmayı sağlamaktadır. Toplamda 200 ülkede hizmet veren LinkedIn, bir milyardan fazla üyeye sahiptir. Tüm üyelerin uygulamayı kolay bir şekilde kullanması için bu güncelleme büyük bir önem taşımaktadır.

LinkedIn Dil Seçenekleri Nasıl Görüntülenir?

LinkedIn Dil Seçenekleri Nasıl Görüntülenir?

LinkedIn “Ayarlar ve Gizlilik” sayfasına girdikten sonra dil tercihinizi değiştirebilirsiniz. Yeni dil seçeneklerini görüntülemek için mobil ve masaüstü uygulamalarda farklı yolları izlemeniz gerekir. Mobil uygulamada tercih ettiğiniz dil telefonunuzda ayarlanmış olan dildir. Bundan dolayı uygulama üzerinden değiştirilemez. Cihazınızın dil ayarlarını değiştirdiğinizde LinkedIn’in ayarları otomatik bir şekilde güncellenir. Masaüstü üzerinden LinkedIn dil seçeneklerini değiştirmek için şu adımları izleyebilirsiniz.

  1. LinkedIn ana sayfasına girin ve üstte yer alan Ben simgesine basın.
  2. Listede yer alan “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğine tıklayın.
  3. Genel tercihlerden “Dil” bölümüne basın.
  4. Açılan menüde istediğiniz dili seçin ve değişiklikleri kaydedin.

Yukarıdaki adımları uyguladığınızda bilgisayar üzerinden LinkedIn dil seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Mobil cihazlarda LinkedIn dil seçeneklerini değiştirmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  1. Telefonunuzun “Ayarlar” uygulamasını açın.
  2. “Uygulamalar” bölümüne girin.
  3. LinkedIn’i seçerek ilerleyin.
  4. Tercih Edilen Dil’in altındaki “Dil” seçeneğine basın.
  5. Listede yer alanlardan istediğiniz dili seçin.

Sayfa başlıkları ve menüler LinkedIn tarafından üretilen içerikler olduğu için seçtiğiniz dilde gösterilmektedir. Gönderi, makale gibi diğer kullanıcıların hazıladığı içerikler yazıldıkları dilde gösterilmektedir.

LinkedIn Platformunda Destek Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır?

LinkedIn destek hizmetleri kullanıcıların ürünleri daha iyi kullanmasına yardımcı olur. Sorun gidermeye ve çeşitli ipuçlarını kullanıcılara sunmaktadır. Eğer aradığınız sorunu destek içeriklerinde bulamazsanız destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz. Premium LinkedIn üyeleri destek almak için canlı sohbet seçeneğinden de faydalanabilir. LinkedIn ya da Destek Hizmetlerini farklı bir dilde kullansanız bile canlı destek yalnızca İngilizce olarak sunulmaktadır. LinkedIn’de destek talebi oluşturmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

  1. LinkedIn hesabınızda oturum açın.
  2. Destek ana sayfasına gidin.
  3. “Bizden Yardım Alın” butonuna basın.
  4. Diğer’e basarak soru ya da konu arayın.
  5. Eğer soruna bir yanıt bulamazsanız sayfanın altında yer alan “Destek Talebi Oluştur” seçeneğine tıklayın.
  6. Gerekli bilgileri doldurduktan sonra “Gönder”e basın.

Yukarıdaki adımları uygulayarak LinkedIn destek hizmetine ulaşabilirsiniz. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra müşteri destek temsilcilerinin size ulaşmasını bekleyin.

SosyalDigital Aracılığıyla LinkedIn’in Global Başarısına Ortak Olun!

SosyalDigital sosyal medya hesaplarınızı geliştirmek için birçok avantajlı hizmet sunmaktadır. LinkedIn hesabınızı büyütmek için bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz. SosyalDigital LinkedIn paketleri %100 gerçek ve organik kullanıcılardan oluşmaktadır. Aynı zamanda hesabınızın doğal akışı bozulmayacak şekilde gönderilmektedir. Site içerisinde 3D güvenli ödeme sistemi ve SSL sertifikası bulunduğundan dolayı güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca paketleri satın almak istediğinizde yalnızca kullanıcı adınızı girerek hizmetlerden faydalanabilirsiniz. SosyalDigital’in avantajlı paket ve hizmetlerinden faydalanmak için canlı destek hattıyla iletişime geçebilirsiniz.

SSS

LinkedIn Destek Servisine Eklenen Yeni Diller Hangileridir?

LinkedIn destek servisine eklenen yeni diller arasında Fince, Yunanca, Farsça, Macarca ve İbranice gibi diller bulunmaktadır.

LinkedIn'in Sağladığı Dil Seçenekleri Nelerdir?

LinkedIn kullanıcılarına 36'dan fazla dil seçeneği sunmaktadır. Bu dil seçenekleri uygulamanın menüsü ve genel yapısı için geçerlidir. Diğer üyelerin paylaştığı içerikler yazıldığı dilde görüntülenmektedir.

Nasıl LinkedIn Canlı Destek Hizmeti Elde Edilir?

LinkedIn canlı destek hizmetine sahip olmak için Premium üye olmanız gerekmektedir. LinkedIn'e Premium üye olduktan sonra canlı destek hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Aylin

Sosyal medya, teknoloji ve en son trendleri takip etmek için naçizane bir kalem! Doğru ve aktif blog paylaşımlarımı gündemi takip etmek için kullanabilir ya da ilgi alanlarınıza dair püf noktaları blog sayfamda bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu