GenelInstagram

Instagram Hikaye İndirmek İçin En iyi 5 Site

Dünya genelinde 1 milyardan fazla kullanıcı ile en popüler sosyal ağlardan olan Instagram, günümüzde Facebook, WhatsApp ve Threads gibi platformlar ile Meta çatısı altında faaliyet göstermeye devam ediyor. Kullanıcılarına video ve fotoğraf paylaşımı için çeşitli araçlar sunan Instagram Story diğer bir ifadeyle hikaye özelliği de sunmaktadır. Instagram story şablonları ve eğlenceli efektleri ile kullanıcılarının platform üzerinden keyifli vakit geçirmesini sağlamaktadır.  

Instagram hikayeleri, kullanıcıların belirledikleri yakın arkadaşları veya tüm takipçileri ile 24 saat için paylaştıkları gönderilerdir. Bu gönderilerin izlenebilmesi için yakın arkadaşlara eklenmiş olmanız ya da ilgili hesabı takip ediyor olmanız gerekiyor. Gönderileri herkese açık hesapların Instagram hikayeleri anonim olarak da görüntülenebilmektedir. Instagram hikaye video indir seçenekleri başta olmak üzere birçok farklı yöntem kullanılarak bu hikayelerin görüntülenmesi de mümkündür.

Instagram kullanıcılarının herkese açık hesapların hikayelerini güvenli ve anonim şekilde Instagram hikaye indirme siteleri için şu platformları tercih etmeleri mümkündür:

  1. SosyalDigital
  2. StorySaver
  3. Dowloadvideosfrom
  4. Insta – Stories
  5. Storiesig

Instagram tarafından şu an için başkasının paylaştığı Instagram hikaye indirici veya anonim olarak izlenmesine izin verilmemektedir. Bu sorunun aşılması için Instagram hikaye indir seçeneklerini de kullanarak birçok farklı üçüncü taraf uygulama ve platform üzerinden başkalarının Instagram hikayesine bakmak mümkündür.  

SosyalDigital

Profesyonel sosyal medya çözümleri ve stratejileri ile kurumsal hizmet veren SosyalDigital, yıllardır devam eden sektör tecrübesi ile Instagram, Twitter, TikTok, Twitch, Spotify, YouTube, Discord, Google Hizmetleri ve Facebook hizmetleri başta olmak üzere birçok alanda sosyal medya çözümleri sağlamaktadır. Instagram hikayelerini izleme ve indirme seçeneklerine sahip platform ücretli hizmetleri kadar ücretsiz hizmet seçenekleri de sunmaktadır.

Hikayelerine bakmak istediğiniz ve indirmek istediğiniz hesapların kullanıcı adını girerek ilgili ekran üzerinden kolayca görüntüleme işlemlerinin yapılması mümkündür. Instagram başkasının hikayesini indirme konusunda şu an için herhangi bir araç sunmamaktadır. Bunun için SosyalDigital gibi güvenilir platformları tercih ederek sosyal medya ile ilgili her konuda profesyonel çözüm önerilerinden yararlanabilirsiniz.

SosyalDigital’in listenin en başında yer almasının bir diğer nedeni ise ihtiyaç duyulan farklı birçok sosyal medya hizmetini de sunmasıdır. Instagram takipçi, beğeni, izleme, hikaye ve daha pek çok farklı kategoride kullanıcılarına profesyonel çözümler sağlamaktadır. Bu yönüyle Instagram story indirme başta olmak üzere sosyal medya ile ilgili birçok konuda uzman desteğinden yararlanmanız mümkündür. Sadece hikaye indirme konusunda değil, diğer konularda da platformun kurumsal hizmetleri devam etmektedir.

StorySaver

Instagram hikayelerini izlemek ve indirmek isteyenlerin sık tercih ettiği platformlardan bir diğeri ise StorySaver’dır. Kendi internet sitesi üzerinden 7 gün 24 saat hizmet veren StorySaver, SosyalDigital’de olduğu gibi sadece hikayesini indirmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını paylaşarak kolayca indirme işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Instagram öne çıkanlar indirme seçenekleri başta olmak üzere diğer Instagram kullanıcıları tarafından paylaşılan tüm hikayelerin görüntülenmesi ve indirilmesi mümkündür.

Programsız ve şifresiz bir şekilde indirme seçenekleri sunması ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde günümüzde birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Platform üzerinden tüm hesapların story fotoğrafları veya videolarını indirme şansı da sunulmaktadır. Kolay bir şekilde indirme işlemi yapılsa da bu tür kurumsal olmayan platformdan indirme işlemi öncesinde dikkatli olmanız tavsiye edilir.

Instagram StorySaver gibi platformlar üzerinden kullanıcıların rahatlıkla diğer kullanıcıların paylaştığı storyleri izlemeleri ve indirmeleri mümkündür. Ancak burada dikkat edilmesi gereken unsur hesapların herkese açık olmasıdır. Kilitli hesaplar tarafından yapılan veya sadece yakın arkadaşlar ile paylaşılan gönderiler ise görüntülenememektedir. Platform üzerinden işlem yapmak için siteye giriş yapılması ve hemen ardından ilgili hesabın kullanıcı adı girilerek indirme işlemlerinin yapılması mümkündür.

Dowloadvideosfrom

Instagram’dan video veya fotoğraf indirmek için en iyi platformlar arasında yer alan Dowloadvideosfrom, kolay arayüzü ile dikkat çekmektedir. İndirme işlemlerinin yapılması için hesapların gizli olmaması gerekmektedir. Basit birkaç adımda diğer tüm hesaplardan story veya diğer paylaşılan gönderilerin MP4 veya fotoğraf olarak indirilmesi mümkündür.

Platform üzerinden güvenli şekilde video veya fotoğrafların indirilmesi için kısaca şu adımların takip edilmesi gerekecektir:

  • ‘’Downloadvideosfrom’’ platformuna erişim sağlanır.
  • Açılan ekrandaki ilgili kutucuğa indirmek istenen Instagram videosu url’si girilir.
  • ‘’İndir MP4’’ veya ‘’Fotoğraf İndir’’ butonuna tıklanır.
  • İşlem adımları tamamlanarak Instagram videosu indirilir.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde Instagram üzerinden video ya da fotoğraf indirme işlemlerini yapmak isteyen kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Instagram takip etmeden hikaye görme işlemleri için de bu tür üçüncü taraf uygulamalar ve platformlar kullanılarak işlem yapılabilir. Ancak bu tür siteler üzerinden işlem yapmadan önce kullanıcı güvenli ve gizliliğini sağlamak için herhangi bir kişisel bilginizi veya şifrenizi paylaşmanız önerilmez.

Instagram kullanıcılarının video, fotoğraf veya stroylerini indirme adımlarını takip ederek bu platform üzerinden rahatça kendi cihazınıza indirebilir ve kaydedebilirsiniz. Instagram hikayeleri için bu site üzerinden indirme işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kullanıcılardan herhangi bir hesap bilgisi istenmemektedir.

Insta – Stories

Rusya merkezli bir Instagram aracı olan ‘’insta-stories.ru’’, sadece kullanıcı adı ile işlem yapılması mümkündür. Güvenilir platformlar arasında yer almasının en önemli nedenleri arasında kullanıcılarından herhangi bir şifre ya da kendi kullanıcı adı istenmemesidir. Bu sayede anonim olarak başkasının Instagram hikayesini veya gönderilerini indirme seçenekleri sunulmaktadır. Dünya genelinde en çok kullanılan Instagram araçları arasında yer alması da platformun zaman içinde popüler bir hale gelmesini sağlamıştır.

Instagram yakın arkadaşlar hikayesi görme uygulaması olmaması nedeniyle bir kullanıcı eğer sadece yakın arkadaşlar ile paylaşım yapmışsa bu durumda hikaye gösterilemeyecektir. Benzer şekilde gizli Instagram hesaplarının da paylaşımlarının bu tür üçüncü taraf uygulamalar üzerinden ücretsiz olarak görüntülenmesi mümkün değildir. Bunun için farklı yöntemler olsa da güvenli olmaması nedeniyle önerilmemektedir.

Herkese açık platformlar tarafından Instagram üzerinden paylaşılan hikayeleri görmek isteyen ancak kendi kişisel hesaplarının hikayeye bakanlar kısmında görünmesini istemeyen kişilerin İnsta – Stories üzerinden işlem gerçekleştirmeleri mümkündür.

Storiesig

Kayıt olmadan ve Instagram’a giriş yapmak zorunda kalmadan Instagram API’sinden herkese açık hesapların paylaşımlarını görüntülemek mümkündür. Anonim olarak IGTV başta olmak üzere Instagram üzerinden kullanıcıların paylaştıkları gönderiler takip edilebilir. Anonim olarak kullanıcıların Instagram hikayelerini görüntülemesine olanak sağlayan StoriesIG, hem mobil hem de web arayüzü üzerinden işlem yapılması sağlamaktadır.

Herhangi bir açık Instagram hesabının hikayelerini veya gönderlerini anonim olarak görüntüleme imkanı sunmaktadır. İşlevsel özellikleri sayesinde ayrıca öne çıkanlar ve IGTV videolarını kayıt olmadan da izlemenizi sağlamaktadır. Chrome IG Story indir seçenekleri ile Storiesig üzerinden veya diğer platformları kullanarak başarılı şekilde tüm gönderileri %100 anonim şekilde görüntülemeniz mümkündür.

Şifre veya kullanıcı adı istememesi ve kendi Instagram hesabınıza giriş yapmak zorunda kalmamanız sayesinde güvenli olarak da kullanılabilir. Instagram story izleme sitesi arasında güvenilir en iyi 5 site arasında gösterilen Storiesig, diğer platformlar ile benzer bir mantıkla çalışmaktadır. İlgili hesabın kullanıcı adını girerek güvenli şekilde Instagram hikayelerini izleme ve indirme işlemlerini anonim olarak gerçekleştirebilirsiniz.  

Tüm Stratejinizi SosyalDigital İle Destekleyin!

Tüm stratejinize SosyalDigital’in Instagram için özenle hazırladığı takipçi, beğeni, yorum paketleriyle destekleyebilirsiniz. SosyalDigital olarak 5 yıllık deneyime sahip olan, 8 kişilik ekibimizle dijital varlıklarınızı güçlendirmek için üstün kaliteli hizmet veriyoruz. Yüksek kaliteli kullanıcılar, rekabetçi fiyatlar, güvenilir ödeme imkanları ile tüm sosyal medya platformları için ücretli etkileşim paketleri sunuyoruz. Siz de 7/24 canlı destek, şifresiz, güvenli ve gizli işlem gibi olanakların tadını çıkarmak için sosyal medya hizmetlerimize göz atabilirsiniz: Instagram Hikaye İzlenme

Hilal

Her konuda kapsamlı ve güvenilir içerikler üretmek için çaba gösteriyoruz. Sitemizde sosyal medya, teknoloji, nasıl kullanılır ve daha birçok konuda zengin içeriklere ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu