GenelYouTube
Trend

YouTube Video İndirme Nasıl Yapılır?

Popüler video paylaşım platformu Youtube, Premium özelliği ile videoları indirme ve çevrimdışı da izleme olanağı sağlıyor. Bazı yazılımlar ve programsız yöntemler ise Youtube üzerinden kullanıcıların videoları indirmesine de olanak sağlıyor. Youtube video indirme işlemleri için kullanabileceğiniz araçlar arasında yer alan birçok seçenek Premium özelliğini satın almadan istediğiniz içerikleri cihazlarınıza indirmenizi sağlamaktadır. 

Youtube’dan video indirmek için üç farklı yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler kısaca şöyle özetlenebilir:

  • Youtube Premium ile video indirme,
  • Programsız Youtube video indirme,
  • Youtube video indirme uygulamaları. 

En kolay şekilde video indirebileceğiniz yöntemi seçtikten sonra ilgili adımları takip ederek rahatlıkla video indirmeye başlayabilirsiniz. 

Programsız Youtube Video İndirme Nasıl Yapılır?

Online bazı platformlar tarafından Youtube gibi sosyal medya uygulamalarında paylaşılan videoların indirilmesini sağlamaktadır. Bunun için birçok farklı yöntem izlenebilir. Programsız olarak sadece içerikleri video olarak değil, aynı zamanda ses formatı olarak da farklı kalitelerde indirmeniz mümkündür. 

Youtube video indirme Chrome veya diğer web tarayıcıları ile doğrudan bilgisayarınıza ya da cihazınıza video indirmenizi sağlamaktadır. Programsız olarak Youtube video indirmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • İndirmek istediğiniz Youtube sayfasını açın.
  • Sayfanın üst kısmında yer alan URL kısmından ‘’youtube.com’’ yazısından önce ‘’vd’’ harflerini yazın.
  • Açılan sayfadan indirme işlemini başlatabilirsiniz. 

Video indirme işlemlerinde farklı aracı sitelerini de kullanarak kısa sürede istediğiniz içeriğin indirilmesini sağlamanız mümkündür. 

SS Yazarak Youtube Video Nasıl İndirilir?

Youtube üzerinden ‘’ss’’ yazarak video indirme işlemlerinin dakikalar içinde yapılması mümkündür. İndirmek istediğiniz Youtube videosunu açtıktan sonra, adres çubuğu üzerinde yer alan ‘’www’’ kısmı silinir. Bunun yerine ‘’ss’’ yazılarak arama yapılır. Açılan site üzerinden indirme formatını seçerek indirme işlemini başlatabilirsiniz. 

Günümüzde yaygın olarak kullanılan bu yöntem videonun boyutuna göre en hızlı şekilde ve herhangi bir program yüklemek zorunda kalmadan indirme işlemlerini gerçekleştirmenizi sağlamaktadır. Ayrıca web tarayıcılarına eklenti özelliğinin de gelmesinin ardından bu platform ile rahatlıkla hızlı erişim sağlanabilir ve indirmek istediğiniz içeriğin linkini ilgili alana yazarak indirmeye hemen başlayabilirsiniz. Youtube video indir butonu Premiuma sahip olmasanız da site üzerinden indirmenizi sağlayacaktır. 

Youtube’dan Telefona Video Nasıl İndirilir?

Mobil cihazların yaygın olarak kullanılmaya başlamasının ardından telefonlarına video veya müzik dosyalarını indirmek isteyenler için alternatif seçenekler sunulmaktadır. Ancak bu yöntemler İOS işletim sistemine sahip cihazlarda büyük olasılıkla geçerli olmayacaktır. 

Bazı akıllı telefon uygulamalarını kullanarak veya doğrudan programsız olarak dilediğiniz içeriği telefonlarınıza indirmeniz sağlanmaktadır. Youtube video indirme işlemleri için ‘’savefrom’’ internet sitesi üzerinden işlem yapılabilir. Youtube uygulamasına girdikten sonra indirmek istediğiniz videonun paylaş seçeneğine tıklayın. Ardından Savefrom’un yeşil ok simgesini seçerek videonun hemen altında çıkan ‘’indir’’ butonu ile işleme başlayabilir ve dilediğiniz videoyu telefona kaydedebilirsiniz. 

Tüm Stratejinizi SosyalDigital İle Destekleyin!

Tüm stratejinize SosyalDigital’in Instagram için özenle hazırladığı takipçi, beğeni, yorum paketleriyle destekleyebilirsiniz. SosyalDigital olarak 5 yıllık deneyime sahip olan, 8 kişilik ekibimizle dijital varlıklarınızı güçlendirmek için üstün kaliteli hizmet veriyoruz. Yüksek kaliteli kullanıcılar, rekabetçi fiyatlar, güvenilir ödeme imkanları ile tüm sosyal medya platformları için ücretli etkileşim paketleri sunuyoruz. Siz de 7/24 canlı destek, şifresiz, güvenli ve gizli işlem gibi olanakların tadını çıkarmak için YouTube hizmetlerimize göz atabilirsiniz: YouTube

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu