GenelInstagram

Mutlaka Bilmeniz Gereken 5 Instagram Tüyosu

Mutlaka Bilmeniz Gereken 5 Instagram Tüyosu

Instagram’da hesabınız yükseltmek ve daha popüler hale getirmek için bazı tüyolara ihtiyaç duyarsınız. Bu adımlar hem hesabınızın yüksek görünmesine hem de satış yapıyorsanız alım oranını arttırmasını sağlayacaktır. Her gün milyonlarca insan tarafından kullanılan Instagram platformunda sizler de hesabınızı güzelleştirin ve daha çok ön plana çıkın.

Instagram Hesabını Nasıl Yükseltilir?

Instagram’da yer alan hesabınızı yükseltmek ve daha fazla insana ulaşmak istiyorsanız bazı adımları takip etmeniz gerekir. Bunlar herkes tarafından denenmiş ve başarılı sonuçlar almış tüyolardır.

Bir Kategori Belirleyin

Genel kategorideki hesapların insanlara ulaşması çok daha zor ve zahmetli olabilmektedir. Bunun yerine tek bir kategoride paylaşımlar yapmanız ve o yönde hesap açmanız daha iyi olacaktır. Direkt olarak o alana ilgi duyan kişilere daha kolay ulaşabilirsiniz.

Tek bir içerik kategorisi seçerken mutlaka çok aranan bir içerik olmasına da dikkat edilmesi gerekir. Düşük arama hacimli hesapların yükselmesi de o kadar zor olacaktır. Genel anlamda paylaşım yapan hesaplar geçmişte ilk olarak tek bir alanda kendini geliştirmektedir.

Reels Özelliğini Kullanın

Instagram tarafından yapılan güncelleme sonrası ortaya çıkan Reels özelliği, kısa videoların paylaşılmasına olanak tanır. Ayrıca reels içerisinde çeşitli video düzenlemeleri, kesme, efekt verme vs. de yapabilirsiniz. Son dönemde popüler olan ve milyonlarca kişi tarafından sıkça izlenen reels videolarını sizler de hesabınıza uygun kategoride paylaşın.

Profilinizi Düzenleyin

Sosyal medya platformlarında bir kullanıcının sayfayı takip etmesi ya da gezinmesi için sayfanın tasarımı çok önemlidir. Kategorisine uygun olmayan renkler ve paylaşımlar kullanılması ya da karışık bir yapıda hesap tasarlanması hesabınıza gelen kullanıcıların kısa sürede geri çıkmasına neden olur. Renkler ve düzen, bir profilin kaliteli olması için önemlidir.

Reklam Hizmetini Kullanın

Instagram’da herkes tarafından tercih edilen reklam özelliği paylaşımlarınızın kısa süre içerisinde sizin istediğiniz ilgi alanına, hedef kitleye göre gösterilecektir. Hesabınızı işletme hesabına geçirdikten sonra kolayca reklam verebilirsiniz. Ayrıca reklamda ilgi alanlarını seçmeniz de direkt olarak hesabınıza ilgi duyan kişilere ulaşmanızda önemlidir. Optimizasyonu doğru ve kaliteli bir şekilde yapmanız halinde reklam hizmeti çok iyi sonuçlar vermektedir.

İçeriklerinizi Planlayın

Düzensiz ve uzun zaman aralıklarında yapacağınız paylaşımlar hesabınıza faydadan çok zarar verecektir. Bu sebeple öncelikle yapacağınız paylaşımları ayarlayın ve daha sonra bir program ya da Facebook Business Suite ile zamanlayın. Bu sayede hem paylaşımlarınız için sürekli zaman ayırmanız gerekmeyecek hem de düzenli bir şekilde sistem paylaşımlarınızı yapacaktır.

Etiket Kullanımına Dikkat Edin

Instagram’da yer alan etiket yani hashtag özelliği doğru kullanıldığı taktirde çok iyi sonuçlar vermektedir. Ancak hatalı ya da aşırı kullanım sonucunda hesabınızın shadow ban yani geçici engel yeme ihtimali de var. Bu sebeple mutlaka hesabınızdaki etiket kullanımlarınıza dikkat edin, paylaşımlarınıza en uygun 7-8 ana anahtar kelimeyi kullanın.

İlginizi Çekebilir:

Instagram Alışveriş Özelliği E-Ticaret ve Sosyal Medyanın Kesiştiği Nokta

Instagram Erişiminizi Geliştirmek İçin İpuçları

Instagram’da Fazla Sayıda Takipçiyi Kazanmanın En Basit 7 Yolu

Instagram Hesabınızın Büyümesini 10 Kat Artırmanın Yolları

Tüm Stratejinizi SosyalDigital İle Destekleyin!

Tüm stratejinize SosyalDigital’in Instagram için özenle hazırladığı takipçi, beğeni, yorum paketleriyle destekleyebilirsiniz. SosyalDigital olarak 5 yıllık deneyime sahip olan, 8 kişilik ekibimizle dijital varlıklarınızı güçlendirmek için üstün kaliteli hizmet veriyoruz. Yüksek kaliteli kullanıcılar, rekabetçi fiyatlar, güvenilir ödeme imkanları ile tüm sosyal medya platformları için ücretli etkileşim paketleri sunuyoruz. Siz de 7/24 canlı destek, şifresiz, güvenli ve gizli işlem gibi olanakların tadını çıkarmak için Instagram hizmetlerimize göz atabilirsiniz: Instagram

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu