GenelYouTube

YouTube Video İndirmek İçin En İyi 5 Site

Dünyanın en çok kullanılan video izleme platformlarının başında Youtube gelir. YouTube kullanıcıları çok sevdikleri videoları arşive katmak veya internetsiz ortamda izlemek için indirmek isteyebilir. Youtube video indirme programı tavsiye aramaları yapan kullanıcılar için öne çıkan bazı program ve siteler vardır. Youtube’dan video indirip sorunsuz ve yüksek kalitede izleme imkanı veren bu programlar oldukça kullanışlıdır. Siz de YouTube kullanıcısıysanız ve istediğiniz videoları akıllı telefona veya bilgisayara indirebilirsiniz. Kullanıcı dostu tasarımı ve tamamen ücretsiz yapısı sayesinde bu programlar herkese hitap ediyor.

  1. SosyalDigital
  2. ClipConverter
  3. Airy
  4. CatchVideo
  5. Y2mate.com

SosyalDigital

YouTube tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. En çok tercih edilen video izleme platformu olan YouTube’da canlı yayınlar ilgi görüyor. Her türlü konuda video içeriği bulunan bu sitede çok sayıda video bulunur. Dilediğiniz videoyu hiçbir ücret ödemeden telefona veya bilgisayara indirmek istediğinizde SosyalDigital’i tercih edebilirsiniz. İnternet üzerinde ücretsiz Youtube mp4 dönüştürücü olan bu platform son derece kullanışlıdır. Tamamen Türkçe hazırlandığı için yerli sosyal medya kullanıcıları tarafından tercih edilir.

İndirmek istediğiniz YouTube videosunu sadece birkaç tıkla telefon veya bilgisayara aktarabilirsiniz. İnternet üzerinde en iyi Youtube video indirme programı arayanlar için bir numaralı seçenektir. Güvenli altyapısı sayesinde virüs bulaşmadan indirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Yüksek çözünürlük kalitesi sunan SosyalDigital üzerinden video indirmek tamamen ücretsizdir. Bunun için yapmanız gereken işlemler sırasıyla şöyledir:

  • YouTube’da indirmek istediğiniz videoyu açın.
  • Videonun URL adresini yani linkini kopyalayın.
  • Ardından SosyalDigital sitesine girip ana sayfadan Youtube Video İndir menüsüne tıklayın.
  • Açılan sayfada arama çubuğuna kopyaladığınız Youtube bağlantısını yapıştırın.
  • Videoyu hangi görüntü kalitesinde indirmek istiyorsanız seçin.
  • İndir butonuna bastıktan birkaç saniye sonra indirme işlemi başlar.
  • SosyalDigital sayesinde Youtube videolarını dakikalar içinde ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Dünyanın en popüler video izleme platformu olan YouTube ülkemizde de çok meşhurdur. 7’den 70’e bütün internet kullanıcıları Youtube platformunu kullanır. YouTube video indirme programı arayanlar için ücretli sitelere kayıt olmaya gerek yoktur. SosyalDigital sayesinde videolarınızı birkaç tıkla ve sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz. Bu siteden indirilen YouTube videoları hem telefonda hem de bilgisayarda sorunsuz bir şekilde çalışır. İnternet bağlantınızın olmadığı anlarda Youtube videolarını yüksek kalitede ve sorunsuz olarak izleyebilirsiniz.

ClipConverter

Son yıllarda kullanıcısı sayısını hızla arttıran bir diğer Youtube video indirme sitesi ClipConverter’dir. Bu platformda paylaşılan ve genel izleyici kitlesine hitap eden tüm videolar ücretsiz olarak indirilebilir. Yabancı ülkenin altyapısını kullanan ClipConverter bu sektörde güvenilir markalardan biridir. ClipConverter her zaman ilgi gören video indirme sitelerinden biri olarak öne çıkıyor. İndirme işlemini tamamen ücretsiz olarak tamamlayan bu sitenin ara yüzü son derece kullanışlıdır. Daha önce hiç Youtube’dan video indirmemiş kişiler bile ClipConverter sitesini sorun yaşamadan kullanabilir.

İngilizce bir site olmasına rağmen ClipConverter kullanım ara yüzü SosyalDigital sitesini andırır. Bu siteye bir alternatif olarak tercih edilebilecek ClipConverter ile videoları hızlı bir şekilde indirmek mümkündür. Dünya çapında geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan ClipConverter’de video indirmek için şunlar yapılmalıdır:

  • YouTube linkini kopyaladıktan sonra ClipConverter sitesini açın.
  • Ana sayfada “Media link” yazan kısma video URL’sini yapıştırıp Devam butonuna basın.
  • Youtube videosu indirmeye hazır hale getirildiğinde “Download” yazan alandan format seçimi yapabilirsiniz.

ClipConverter internet sitesinde Youtube video indirme siteleri gibi özel format seçimi bölümü bulunur. Bu alanda kullanıcılar kendi isteğine göre videoyu hangi formatta istiyorsa ona göre indirebilir. Örneğin YouTube’da çok sevdiğiniz videoları yüksek çözünürlükte izlemek istiyorsanız indirme işleminde HD, MP4, 3GP formatlarını seçebilirsiniz. Ayrıca ses formatında takip edeceğiniz videolar için MP3 ve AAC gibi alternatif seçenekler de mevcuttur.

Airy

Airy hem Windows hem de Mac kullanıcılarına hitap eden Youtube mp4 indirme sitelerinden biridir. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Airy İngilizce tabanlı bir sitedir. İnternet yavaşladığında veya internet bağlantısının hiç olmadığı durumlarda video izlemek isteyenler için iyi bir alternatiftir. Avrupa’da çok kullanılan Airy sitesi, ülkemizde de YouTube kullanıcılarının tercihleri arasında yer alır. Airy ile telefona veya bilgisayara indirdiğiniz videoları donma takılma olmadan izleyebilirsiniz. Kullanımı son derece basit olan Airy sitesinde tek yapmanız gereken Youtube URL adresini aktarmaktır.

Ülkemizde en sevilen video izleme platformu olan YouTube milyonlarca kullanıcıya sahiptir. Her geçen gün daha fazla popüler olan bu platformdan ücretsiz olarak video indirilebilir. Takipçisi ve abonesi olduğunuz kanallar tarafından paylaşılan videoları telefona indirerek çözüm bulabilirsiniz. Youtube video indirme ücretsiz olarak yapıldığı için internet siteleri kullanılabilir. Ancak telefona veya bilgisayara virüs kaptırmamak için mutlaka güvenilir siteler tercih edilmelidir. Türkiye’de en çok tercih edilen video indirme sitelerinden biri Airy olarak ünlenmiştir.

CatchVideo

Türkçede “video yakala” anlamına gelen CatchVideo sitesi mp4 formatında video indirmenin en güvenilir adreslerinden biridir. Ülkemizde özellikle son yıllarda YouTube videolarını sorunsuz ve reklamsız bir şekilde izleme yolları araştırılıyor. Videoları reklam derdine takılmadan yüksek kalitede izlemenin en kolay yolu indirmektir. CatchVideo ile YouTube videolarını sorunsuz bir şekilde telefona indirebilirsiniz. Youtube video indir işleminde CatchVideo sitesini tercih edenler için şu detaylar önemlidir:

  • İndirmek istediğiniz YouTube sayfasını açın.
  • URL adresini yani YouTube bağlantı linkini kopyalayın.
  • CatchVideo web sitesine girin ve ana sayfada “Download videos for free” kısmına tıklayın.
  • Açılan sayfadaki boşluğa video linkini yapıştırıp “Catch” butonuna basın.
  • Videonun görüntü kalitesini kendi isteğinize göre ayarladıktan sonra indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Son yılların en popüler Youtube video indirme programları arasında bulunan CatchVideo oldukça basittir. Kolay kullanımı ve ücretsiz olması bu sitenin en önemli özelliklerindendir. Ayrıca indirilen videoyu yüksek kalitede donma ve takılma olmadan oynatma imkanı sunar. Sürekli reklam izlemekten sıkılan ve kesintisiz bir video deneyimi yaşamak isteyenlere hitap eder. CatchVideo ile uzun veya kısa demeden istediğiniz Youtube videosunu telefona indirip izleyebilirsiniz.

Y2mate.com

Dünyanın en popüler video izleme platformu olan YouTube günümüzde çok sayıda kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Bu platformdan video indirmek ve daha sonra internet olmadığı ortamda bu videoları izlemek için tercih edilebilecek alternatifler vardır. Youtube kullanıcılarına hitap eden video indirme siteleri arasında Y2mate.com öne çıkıyor. Y2mate.com ücretsiz bir çevrimiçi video indirme sitesidir. Y2mate.com platformunu kullanmak için yapılması gerekenler şunlardır:

  • İndirmek istediğiniz Youtube videosuna gidin.
  • Bağlantı adresini kopyalayın.
  • Y2mate.com ana sayfasını açın.
  • Ekranda yazan bölüme bağlantı adresini yapıştırın.
  • Videoyu izlemek istediğiniz kalite biçimini seçin.
  • Download butonuna basın.

Son yıllarda Türk sosyal medya kullanıcılarının en çok aradığı konular arasında Youtube video indirme Chrome sorgusu öne çıkıyor. Kullanıcılar bu program sayesinde hızlı ve güvenli bir şekilde video indirebilir. İnternetinizin olmadığı ortamda video izlemek istiyorsanız bu siteler aracılığıyla video indirme işlemi yapabilirsiniz. Videoların yüksek kalitede oynatılması ve donma takılma olmadan çalışması önemlidir. Bu yüzden video indirirken kullanacağınız platformun kalitesine dikkat etmelisiniz.

Tüm Stratejinizi SosyalDigital İle Destekleyin!

Tüm stratejinize SosyalDigital’in YouTube için özenle hazırladığı takipçi, beğeni, yorum paketleriyle destekleyebilirsiniz. SosyalDigital olarak 5 yıllık deneyime sahip olan, 8 kişilik ekibimizle dijital varlıklarınızı güçlendirmek için üstün kaliteli hizmet veriyoruz. Yüksek kaliteli kullanıcılar, rekabetçi fiyatlar, güvenilir ödeme imkanları ile tüm sosyal medya platformları için ücretli etkileşim paketleri sunuyoruz. Siz de 7/24 canlı destek, şifresiz, güvenli ve gizli işlem gibi olanakların tadını çıkarmak için sosyal medya hizmetlerimize göz atabilirsiniz: YouTube

Hilal

Her konuda kapsamlı ve güvenilir içerikler üretmek için çaba gösteriyoruz. Sitemizde sosyal medya, teknoloji, nasıl kullanılır ve daha birçok konuda zengin içeriklere ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu