GenelInstagram

Instagram’da Takip Etmeyenleri ve Çıkanları Görmek

Instagram’da takipten çıkanları görmek için yapılan araştırmalarda program veya ücretsiz çözümler tercih ediliyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sayıda Instagram kullanıcısı bulunuyor. Instagram hesabındaki takipçi sayısını yakından takip edenler için kritik önem taşıyan bazı yöntemler dikkat çekiyor. Bilindiği üzere Instagram’da takipçi sayısına önem vermeyenler olduğu gibi belirli aralıklarla takipçi sayısını kontrol edenler de var. Instagram’da kendi hesabını takip etmeyen kullanıcıları bulmak isteyenlerin araştırmaları sürüyor. Instagram’da takip etmeyenleri görmek için pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz bazı yöntemler var.

İlginizi Çekebilir: Instagram’da Fazla Sayıda Takipçiyi Kazanmanın En Basit 7 Yolu

Instagram Takip Etmeyenler Nasıl Bulunur?

Instagram hesabı takip etmeyenleri bulmak isteyenler sosyal medya ve internet ortamında araştırmalara devam ediyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana Instagram kullanıcılarının en çok sorduğu sorular arasında Instagram takip etmeyenler nasıl bulunur sorusu öne çıkıyor. Sosyal medya devi Instagram her yeni takipçi geldiğinde profile bildirim gönderiyor. Fakat Instagram hesabını kontrol etmeyenler bu süreçte diğer kullanıcıların takip edip etmediğini kaçırabilir.

Instagram’da gizlilik politikası kurallarına çok büyük önem veriliyor. Bu yüzden Instagram’da takibi bırakanlar hakkında araştırma yapmak için birkaç çözüm önerisi tercih edilebilir. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıp Instagram hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmak mümkündür. Bu yüzden Instagram takipten çıkanlar veya takip etmeyenler için bazı taktikleri uygulayabilirsiniz. Sosyal medyada en çok kullanılan mecra olan Instagram kullanıcılarına takip etmeyen kullanıcılar için doğrudan bir liste sunmaz ancak bazı yöntemler vardır.

Instagram Takip Etmeyenleri Bulma Ücretsiz

Instagram takip etmeyenleri ücretsiz bulma yöntemleri kullanıcıların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Instagram’da sizin hesabınızı kimin takip etmediğini ve takipten çıktığını bulmak için 2 farklı yöntemden birini seçebilirsiniz. Instagram’ın en çok aratılan işlemlerinden biri olan takip etmeyenleri bulmanın ücretsiz yolları vardır. Bu nedenle Instagram takip etmeyenleri bulma ücretsiz uygulamalar tercih ediliyor. Instagram uygulamasını kullandığınız mobil cihazın işletim sistemine göre buna uygun çözümler bulabilirsiniz.

Instagram’da takipten çıkanları bulmak için Android ve IOS platformu için geliştirilen birkaç uygulama var. Ancak Instagram hesabınızda zaten az sayıda takipçiniz varsa uygulama kullanmadan da hızlı çözüm bulabilirsiniz. Sosyal medya hesabınızı aktif olarak kullanıyorsanız Instagram takip etmeyenleri bulma konusunda program veya uygulama indirmenize gerek kalmaz. Bu yazımızda Instagram’da sizi takipten çıkanları tek tek bulabileceğiniz en etkili yöntemlere dair detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Instagram Takibi Bırakanları Gör

Instagram Takibi Bırakanları Görme

Instagram takipten çıkanları görme konusunda doğrudan bir listeleme yapmaz. Çünkü Instagram platformunda gizlilik kuralları kapsamında bir kullanıcının takip hareketlerini incelemeniz mümkün değildir. Instagram takip etmeyenleri bulma konusunda çok sayıda takipçisi olmayanlar için en etkili yöntemler vardır. Binlerce takipçiniz varsa tüm listeyi gözden geçirmeniz epey zor hatta imkansız olabilir. Takip ettiğiniz hesapların sayısı ile sizi takip eden profil sayısı arasında büyük fark farsa en doğru seçim uygulama kullanmaktır.

Instagram’da takibi bırakanları görmek için takipçi listesini incelemek etkili bir yöntemdir. Takipçiler ve takip edilenler listesini karşılaştırıp sizi takipten çıkanları tek tek bulabilirsiniz. Instagram takip etmeyenleri bulmanın programsız şekilde hızlı çözümleri de vardır. Instagram takip bilgilerini indirme işlemiyle hesabınızı takip etmeyi bırakan Instagram kullanıcılarını bulabilirsiniz.

Instagram Takip Etmeyenleri Bulma Sitesi

Instagram takipten çıkanları bulma sitesi son derece kullanışlı ve hızlı çözümler sunar. Ancak bu yöntemde bazı güvenlik sorunları yaşayabilirsiniz. Bu yüzden Instagram’da farklı ve hızlı yöntemler tercih edebilirsiniz. Örneğin Instagram uygulaması üzerinden takip etmeyenleri bulmak için pratik yöntemler vardır. Hemen Instagram uygulamasını açın ve kullanıcı adı şifre kombinasyonu ile hesabınızı giriş yapın. Instagram profiline gittikten sonra sırasıyla şu işlemleri gerçekleştirmeniz tavsiye edilir:

  • Instagram profilinden ayarlar menüsünü açın.
  • Hareketlerin sekmesine dokunun.
  • Bilgilerini indir kısmına dokunun.
  • Açılan sayfada e-posta adresinizi girin ve “İndirme talep et” kısmına dokunun.
  • Instagram’dan gelen e-postada “Bilgileri İndir” seçeneğine tıklayın.

Daha sonra açılan sayfada Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi girip yeniden indir butonuna tıklamanız yeterlidir. Bu sayede Instagram’da takip edilenler ve takipçiler listesine dair en güncel verilere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Herhangi bir program olmadan Instagram’da takipçi karşılaştırması yapmak için en etkili yöntem budur.

Instagram Takip Etmeyenleri Bul Şifresiz

Instagram Beni Takip Etmeyenler Şifresiz

Instagram hesabımı takip etmeyenler şifresiz olarak bulabileceğiniz listede tek tek ortaya çıkacaktır. Instagram hesabınızın takipçi ve takip edilenler listesini “Bilgilerini İndir” seçeneği ile görüntüleyebilirsiniz. Az önce anlatmış olduğumuz gibi Instagram uygulamasının ayarlar kısmından yapacağınız bu işlemlerde şifrenizi zararlı sitelere girmiş olmazsınız. Instagram hesabınızın güvenliğini koruyarak yapacağınız Instagram takipten çıkanları bulma işleminde zip dosyasını indirdikten sonra şu işlemleri yapabilirsiniz:

  • Telefona inen zip dosyasını açın.
  • Açılan sayfada “followers and following” klasörüne tıklayın.
  • listdiff sitesine giriş yapın.
  • Takipçiler yani List A kısmına dosyayı kopyalayıp yapıştırın.
  • Talip edilenler listesini ise sitedeki List B kısmına kopyala yapıştır yapın.
  • Compara links yazılı mavi butona tıklayın.
  • Daha sonra A only, sizi takip edenler, AB sizi takip eden ve sizin takip ettiğiniz kişiler, B only ise sizi takip etmeyenler olarak gözükecektir.

Instagram’da takipçi listelerini kıyaslamak için en hızlı ve kolay yöntemlerin başında bu taktikler gelir. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan herkes Instagram’da takipçi konusunda hassastır. Bu nedenle sizin takip etmeye devam ettiğiniz ancak sizi çoktan takipten çıkmış kişileri ayıklamak istiyorsanız bu yöntemler oldukça etkilidir.

Instagram’da Beni Takip Etmeyenleri Çıkarma

Instagram’da takip etmeyenleri bulma yöntemleri sayesinde kısa sürede takipçi listenizde bir düzenleme yapabilirsiniz. Listdiff sitesinde yapacağınız bu işlem için herhangi bir ücret ödemek veya program indirmenize gerek yoktur. Son derece hızlı ve kolay yöntemler ile Instagram hesabınızı istediğiniz şekilde yönetebilirsiniz. Türkiye’de milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram platformunda takip edilenler ile takipçiler listesini kıyaslamak bu kadar kolaydır.

Eğer çok sayıda Instagram takipçiniz veya takip ettiğiniz hesap varsa bunları tek tek incelemek yerine teknolojinin sağladığı avantajları kullanabilirsiniz. Instagram’da profilinizi takip etmeyenleri çıkarmak için bu siteyi kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı işlemler vardır. Sıralama ölçütlerinden Sort A – Z seçeneğini yapıp yeniden mavi butona Compara list kısmına tıklayın. Instagram’da sizi takip etmeyen hesapları görüntülemek için B only bölümüne bakıp aradığınız sonuca ulaşabilirsiniz.

Instagram Takip Etmeyenleri Bul

Instagram Takip Etmeyenleri Bulma Programsız

Instagram takipten çıkanları bulma programsız ve tamamen ücretsiz olarak çalışır. Bu yöntemler eski Instagram kullanıcıları kadar sosyal medyada yeni olanlar tarafından da tercih edilir. Instagram takip etmeyenleri bulma programsız yollarının başında bu taktikler geliyor. Aksi halde Instagram hesabınızdaki kullanıcıları tek tek incelemeniz çok uzun sürebilir. Instagram’da fark yaratan programsız uygulamalarla takipçi listelerini kıyaslayabilirsiniz.

Instagram Takibi Bırakanlar Uygulama

Instagram takipten çıkanlar uygulama desteği ile de bulunabilir. Fakat bu tür mobil uygulamalar Instagram onayı almadığı için bazı güvenlik problemleri çıkarabilir. Instagram tarafından onaylanmayan programlar veya uygulamalar yerine kendi kendinize çözüm bulabilirsiniz. Instagram’da takip etmeyenleri görmek için ücretsiz ve hızlı sonuç veren yöntemleri seçebilirsiniz.

Tüm Stratejinizi SosyalDigital İle Destekleyin!

Tüm stratejinize SosyalDigital’in Instagram için özenle hazırladığı takipçi, beğeni, yorum paketleriyle destekleyebilirsiniz. SosyalDigital olarak 5 yıllık deneyime sahip olan, 8 kişilik ekibimizle dijital varlıklarınızı güçlendirmek için üstün kaliteli hizmet veriyoruz. Yüksek kaliteli kullanıcılar, rekabetçi fiyatlar, güvenilir ödeme imkanları ile tüm sosyal medya platformları için ücretli etkileşim paketleri sunuyoruz. Siz de 7/24 canlı destek, şifresiz, güvenli ve gizli işlem gibi olanakların tadını çıkarmak için Instagram hizmetlerimize göz atabilirsiniz: Instagram

Hilal

Her konuda kapsamlı ve güvenilir içerikler üretmek için çaba gösteriyoruz. Sitemizde sosyal medya, teknoloji, nasıl kullanılır ve daha birçok konuda zengin içeriklere ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu